Spread the love

 

MBTI staat voor Myers-Briggs Type Indicator, maar de test staat beter bekend als de 16 Personalities test. Ik heb deze test afgenomen op 16Personalities. Ik vind het een mooie site, en ze geven je ook veel informatie over je persoonlijkheidstype. Volgens de test ben ik een campagnevoerder, zie resultaat hieronder.

Kritische Reflectie

Ik kan me voor het grootste deel wel vinden in de beschrijving van de campagnevoerder, maar er zijn toch puntjes die ik niet bij mij vind passen.

“Campagnevoerders zijn fel onafhankelijk, en nog meer dan naar stabiliteit en veiligheid, hunkeren ze naar creativiteit en vrijheid.

De zin hierboven staat in de beschrijving geschreven. Ik vind van mezelf dat ik echt niet creatief ben, ook al zou ik dat wel dolgraag zijn. Zo kan ik niet tekenen, is het bijhouden van een bullet journal uitgelopen tot een compleet fiasco net zoals mijn tekenlessen en gitaarlessen.

Campagnevoerders zijn erg emotioneel en gevoelig, en wanneer ze op iemands tenen trappen, voelen ze dit allebei.

Deze zin hierboven komt ook uit de beschrijving, deze sluit dan weer perfect op me aan. Het is wel logisch dat de beschrijving niet helemaal correct is, want iedere persoon is uniek met zijn eigen unieke karaktertrekjes.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact me

Mail

Linkedin

Facebook

Instagram

(+32) 474 09 47 80