Spread the love

 

Hieronder ziet u mijn scores van de “Big Five” persoonlijkheidstest. Deze heb ik afgenomen op Open-Source Psychometrics Project, en heeft ongeveer 10 minuten tijd in beslag genomen.

De test heeft scores op 5 grote eigenschappen aan de hand van een vragenlijst. De vragenlijst bevat stellingen en het is dan aan u om een score te geven van 1 tot 5, van totaal niet akkoord tot totaal akkoord. De 5 eigenschappen zijn: extraversie, emotionele stabiliteit, gewilligheid, plichtgetrouwheid en intellect en verbeelding.

In de tabel zie je 4 kolommen. De 3 de kolom is de ruwe score, de 4 de kolom toont voor hoeveel procent van de deelnemers je score hoger is.

Kritische Reflectie

Bij sommige van deze scores kan ik mezelf daarin helemaal herkennen, en in andere dan weer totaal niet. Zo kan ik me totaal vinden met de score die ik kreeg voor emotionele stabiliteit, omdat ik een nogal wisselvallig humeur heb.

Wel had ik verwacht een hogere score te krijgen bij plichtgetrouwheid, omdat ik er altijd alles aan doe om op tijd te zijn. Als ik weet dat het slecht weer is, vertrek ik vroeger dan normaal om zeker op tijd te zijn. Ik probeer ook altijd vroegtijdig aan teken te beginnen zodat deze zeker op tijd af zouden zijn.

De rest van de scores vond ik wel accuraat.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact me

Mail

Linkedin

Facebook

Instagram

(+32) 474 09 47 80