Spread the love

Het netwerkevenement Pitch & Match is een gratis event georganiseerd door Voka (Vlaams netwerk van ondernemingen). Meer over Pitch & Match kan je te weten komen op de website van Voka zelf. Hier een link naar een bericht van het evenement waar ik aanwezig was.

We waren hier aanwezig met de tweedejaars van mijn opleiding Netwerkeconomie en onze docent Sandy Snoeck. Na een gezellig ontbijt, corona proof kregen alle aanwezigen een kans om even kort te pitchen. Ik heb kort mijn rugengraatproject Requipment gepitcht en kreeg hier goede feedback van terug. Hier was ik zeer blij over, want ik heb nogal wat stress als ik voor een grote groep onbekende moet praten.

Ook heb ik dit netwerkevenement wel met mensen gepraat, wat al een vooruitgang is met het vorig event. Wel had ik weer niet goed mijn huiswerk op voorhand gedaan, waardoor ik geen idee had wie hier aanwezig zou zijn of hoe de planning eruit zag. Ik had deze keer wel extra gelet op mijn kleding, het was geen opvallende outfit maar wel gekleed, een geruite rok en een effen coltrui.

Hieronder nog enkele sfeerbeelden

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact me

Mail

Linkedin

Facebook

Instagram

(+32) 474 09 47 80