Spread the love

Experts In The House

Experts In The House is het eerste (online)netwerkevenement dat ik samen met mijn ruggengraatsproject Requiment doe. Het is een event georganiseerd door Gentrepreneur. Twee maal in de maand heb je de kans als jonge ondernemer (18-25) gratis advies te vragen. Normaal is dit in Gent zelf, maar die door de coronapandemie gaat dit event door via zoom.

De volgende experts waren aanwezig:

– SBB: boekhoudkundig advies
– Xerius: advies over het opstarten van je onderneming
– Phelix Branding: marketingadvies

Voor dit event hebben we ons voorbereid door al vragen voor te bereiden. Ook door na te gaan bij wie we best welke vraag stellen. Het was een interessant event omdat we input van buitenaf konden vragen en één op één gespreken konden voeren.

Zo kregen we interessante feedback van Jente Vanheusebroeck, marketing expert. We hebben ook feedback over ons financieel plan kunnen vragen. Hiernaast hebben we ook in gesprek kunnen gaan met Caroline Delzongle van SBB voor boekhoudkundig advies. We hebben ons financieel plan kunnen voorleggen en hebben hier waardevolle feedback op gekregen.

Doordat het event online was heb ik wel enkele technische problemen ondervonden. Zo viel mijn verbinding een paar keer uit en kon ik niet direct doorverbonden worden naar de break-out room. Waardoor ik een deel van het gesprek met de rest van mijn team heb gemist. Ik kon ook voor een groot deel van de gespreken mijn camera niet kunnen aanleggen door de slechte internet verbinding. In de toekomst zal ik proberen mijn internetverbinding te optimaliseren door een andere ruimte te zoeken, om dit soort problemen te vermijden. 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact me

Mail

Linkedin

Facebook

Instagram

(+32) 474 09 47 80