Spread the love

ETW staat voor Empower Tour Worldwide. Deze online webinars worden gegeven door Elio Mondello Anza. Elio is CEO van Mondosol, een reisbureau die zichzelf als educatief promoot.

De Webinar die ik heb gevolgd op 13 December ging over aandelen. Ik zelf ken hier niet zo veel van, maar wil er zeker over bij leren. Je kon de Webinar op 3 verschillende platformen volgen. Ik heb gekozen voor Youtube. De stream was achteraf ook nog te bekijken hierop.

De Webinar zelf was kort en bondig. Wat ook wel hielp om aandachtig te blijven. Nu bijna ons hele leven online plaatsvind door Corona, is het soms lastig aandachtig te blijven voor het scherm. Het was ook een interactieve sessie en was niet al te strak en serieus. De spreker heeft aan het begin kort (en een beetje vals) gezongen. Wat niet wegnam van het feit dat de sessie erg leerrijk was. Om het interactief te maken werd er een spel gespeeld, genaamd cashflow.

Aangezien het een live Webinar was heb ik niet echt contacten kunnen leggen. Er is wel een chatfunctie aanwezig tijdens zo een stream, maar om echt een connectie te kunnen leggen via chat is moeilijk.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact me

Mail

Linkedin

Facebook

Instagram

(+32) 474 09 47 80